El programa d’activitats Les Preses a la Fresca va oferir als garrotxins ser famosos per un dia

Dia_per_ser_fams

Dia_per_ser_fams‘Un dia per ser famós’ és la nova activitat de Les Preses a la Fresca que va tenir lloc per primera vegada la nit del dissabte passat a la piscina municipal del poble. Van ser 20 actuacions, algunes en solitari i d’altres en grup, que van deixar els presencs i veïns bocabadats.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El dissabte passat a la nit la piscina municipal de les Preses es va convertir en l’escenari de joves cantants i músics amateurs. La piscina acollia la nova activitat ‘Un dia per ser famós’, dins la programació d’estiu de Les Preses a la Fresca, per tal de donar a conèixer petites estrelles del món musical. Fins a 20 interpretacions van ser realitzades per cantants i músics no professionals tant particulars com provinents d’escoles de música d’Olot, com l’Escola Neus Canadell, l’Escola Esmuvi i l’Escola Municipal de Música. Tot i ser la primera vegada que es feia aquesta activitat dins la programació de Les Preses a la Fresca, l’èxit va ser rotund. ‘Un dia per ser famós’ es va convertir en una de les activitats presenques més agraïdes de l’estiu. És per això que segurament l’estiu vinent l’activitat tingui continuïtat.