Eduardo Vílchez s’enfronta avui al seu club d’origen, el Palamós

vilchez_palamos

vilchez_palamosLa Unió Esportiva Olot juga avui el seu segon partit de pretemporada al camp del Palamós, a les vuit del vespre, un enfrontament on el gran protagonista el trobem a les banquetes. I és que l’entrenador olotí, Eduardo Vílchez, torna als seus orígens.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Vílchez té una forta vinculació amb el Palamós, a qui ha entrenat les dues darreres temporades. D’altra banda, l’entrenador olotí també va passar per l’equip del Baix Empordà al llarg de la seva trajectòria com a jugador, complint set temporades durant la dècada dels noranta, en el que es considera l’època d’or del club degà de Catalunya. Tant el Palamós com l’Olot venen de guanyar els seus respectius partits de pretemporada: els del Baix Empordà van tombar el Premià per set gols a zero, mentre que els olotins van superar la Jonquera a domicili per zero gols a quatre.