La llar d’infants de la Canya està satisfeta per les inscripcions per al curs vinent però preocupada per les ajudes de la Generalitat que no arriben

llar_infants_bianya_4876

llar_infants_bianya_4876Divendres la llar d’infants Tres Vocals de la Vall de Bianya va celebrar la festa de fi de curs, amb la tranquil·litat de saber que ja té complertes les places de cares al curs vinent. A l’Ajuntament i al personal docent els preocupa, però, el futur de l’equipament, ja que no han rebut les subvencions de la Generalitat dels últims anys, i tampoc no es concreta la quantitat de les futures partides.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Divendres, la llar d’infants Tres Vocals, situada a la Canya dins del terme municipal de la Vall de Bianya, va celebrar la festa de graduació dels alumnes de P2, que el curs vinent ja no tornaran en aquestes aules, sinó que començaran l’educació primària. La celebració es va fer en un ambient de festa. De cares al curs vinent, aquesta llar d’infants ja compta amb totes les places complertes, una notícia que satisfà al municipi. Malgrat això, tant l’Ajuntament com el personal docent es troben preocupats pel futur de la llar, i és que les partides de la Generalitat amb què compta l’equipament encara no han arribat. Amb subvenció o sense, l’escola bressol intenta mantenir la qualitat que fins la data ha ofert al seus usuaris, fidel a un model docent molt clar. La llar d’infants Tres Vocals de la Vall de Bianya continua fent els deures. Ara espera que també ho facin les administracions supracomarcals.