L’Ajuntament d’Olot aprova la reducció de la jornada laboral de sis educadores municipals

llars_infants

llars_infantsA nivell de llars d’infants, l’Ajuntament d’Olot ha aprovat la reducció de la jornada laboral de fins a sis educadores de la ciutat, com a conseqüència del tancament de l’escola bressol del barri de Sant Miquel de cares al curs vinent, a causa de la pobra matriculació registrada.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Ajuntament ha aprovat aquesta reducció amb els vots de la majoria de grups municipals i l’abstenció del PSC. La modificació laboral de les educadores municipals ha consistit en l’amortització de quatre vacants d’educadora tutora, la reducció de la jornada laboral de tres educadores tutores, dues al 80% i una al 70%, i finalment, la reducció de la jornada de tres educadores de suport, una al 70% i dues al 40%. El PSC i Esquerra van demanar a l’equip de Govern que faci esforços a l’hora de minimitzar al màxim l’impacte que la reducció de matrícules està suposant per a la plantilla d’educadores de les llars d’infants municipals.

Deixa un comentari