L’empresa Espuña vol introduir-se als mercats alemany, anglès i brasiler

espua_exportaci

espua_exportaciLa indústria agroalimentària d’Olot Espunya té la intenció d’introduir-se als mercats alemany, anglès i brasiler. En aquests moments, l’empresa olotina envia el 50% de les seves exportacions a França, el seu mercat més important, i ara vol incrementar la seva presència en altres països en auge. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Davant la crisi del mercat interior, ja fa anys que la indústria agroalimentària Espunya d’Olot es mou per trobar noves oportunitats de negoci. Una de les opcions més fermes que desenvolupen les empreses catalanes els últims anys és el d’obrir-se al mercat internacional de cara a l’exportació de producte. Espunya en aquests moments exporta, de forma majoritària, a França, que rep el 50% de la seva producció. Però per seguir avançant cal diversificar els mercats: avui, l’empresa olotina ha anunciat que es vol introduir a Alemanya, Anglaterra i el Brasil, durant la visita que els ha fet el delegat a les comarques gironines de la Generalitat de Catalunya, Eudald Casadesús.

La producció que arribarà a Alemanya i Anglaterra sorgeix de les diverses plantes que Espunya té a l’estat espanyol, repartides entre Catalunya i Aragó. Pel que fa a la producció destinada al Brasil, es treballarà sobretot des de la factoria que l’empresa garrotxina té a l’Argentina, tot i que no es descarta que també s’enviïn productes des de la planta olotina. Espuña factura un total de 72 milions d’euros anuals.

Deixa un comentari