Amplien els ponts de Coran i Maians de la Vall de Bianya

coran_pont_bianya

coran_pont_bianyaEls veïns del nucli de Càpsec, a la Vall de Bianya, feia anys que ho demanaven. Finalment, les obres han arribat. Els treballs per eixamplar els ponts de Coran i Maians ja es troben al seu equador. Fa un mes i mig que els operaris treballen sobre el terreny i es preveu que les obres finalitzin d’aquí a un mes i mig més.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’eixamplament d’aquests dos ponts permetrà una millor circulació de vehicles en aquesta carretera, un pas obligat per anar del nucli de Lloc Alou a les masies del nucli de Càpsec. També s’ha aprofitat per arranjar el paviment d’un tram de la via. L’actuació té un cost total de 171.000 euros. 120.000 els aporta la Generalitat a través de la Diputació, mentre que la resta, l’assumeix l’Ajuntament.