Atraquen a punta de pistola la sucursal del Banc Popular de Sant Feliu de Pallerols i deixen lligat el treballador

banc_popular

banc_popularEls Mossos d’Esquadra busquen dos lladres que ahir a la tarda van atracar a punta de pistola la sucursal del Banc Popular a Sant Feliu de Pallerols. L’atracament va tenir lloc cap a les dues del migdia, poc abans que l’entitat tanqués. Els lladres, que duien part del rostre tapat, van amenaçar l’empleat que hi havia rere el taulell amb l’arma -no se sap si era simulada- i li van exigir que els donés diners. Un cop van aconseguir el botí, van marxar del lloc deixant el treballador lligat. L’home es va poder deslligar poc després i va ser ell mateix qui va donar l’alerta.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els Mossos han obert una investigació per intentar localitzar els atracadors. L’atracament a l’entitat bancària de Sant Feliu de Pallerols, situada a la plaça Firal del municipi, va tingut lloc pels voltants de les dues de la tarda d’ahir dimecres. Els dos lladres, que duien la cara semitapada, van entrar a la sucursal i van amenaçar el treballador que en aquells moments hi havia per atendre els clients. Els atracadors el van encanonar amb una pistola (no se sap si l’arma era o no simulada) i li van exigir que els entregués diners. Un cop van tenir el botí, del qual no ha transcendit la quantitat, els dos homes van fugir del lloc. Abans, però, i per assegurar-se guanyar temps, van lligar el treballador. L’empleat, que no va patir cap ferida, es va poder deslligar al cap de poca estona. Va ser ell mateix qui va sortir a l’exterior a demanar ajuda i va donar l’alerta. Els Mossos d’Esquadra van anar fins a la sucursal per recollir proves i també van demanar les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat. La Unitat Territorial d’Investigació (UTI) s’ha fet càrrec del cas i treballa per intentar localitzar els atracadors. De moment, no hi ha detinguts. 

Deixa un comentari