Les vendes del primer mes de rebaixes satisfan els comerciants olotins

rebaixes_segones

rebaixes_segonesEns trobem just a la meitat de la temporada de rebaixes d’estiu, i els comerciants d’Olot es mostren satisfets de com ha anat aquest primer mes de descomptes. Tot i que les vendes no han complert les previsions inicials, arreglen un any fluix pels botiguers.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Malgrat que l’estiu ha arribat tard per culpa de les pluges d’aquest mes, l’Associació de Comerciants d’Olot es mostra satisfeta de com estan funcionant les rebaixes d’estiu. Consideren que les vendes van a bon ritme, i tot i que en els darrers dies s’ha apreciat una baixada del consum, opinen que la temporada estiuenca arregla un any fluix pels calaixos dels botiguers. De moment, els descomptes que apliquen els comerços olotins encara es mouen per sobre de la meitat de preu del cost inicial, rondant el 30 i el 40%. Els clients, però, no s’acaben de decidir a comprar, ja sigui perquè consideren que els preus encara són cars, o bé perquè no troben a Olot la oferta que busquen.

Durant l’agost es preveu que els descomptes arribin al 70%, sobretot a final de mes, de cares a esgotar els últims dies de les rebaixes d’estiu.