Finalitza l’arranjament de la vorera del carrer Esgleiers d’Olot

Obres_Cor_de_Maria

Obres_Cor_de_MariaLes obres que s’estaven portant a terme davant l’escola Cor de Maria per ampliar la vorera ja estan acabades. Tot i les visibles millores en el carrer Esgleiers, la circulació és encara dificultosa per culpa dels aparcaments no permesos que encara fan alguns ciutadans.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ja han acabat les obres per ampliar la vorera del carrer Esgleiers que va des de la cruïlla amb el carrer Macarnau fins a l’entrada del Cor de Maria. Però l’inconvenient que existia abans de les obres persisteix. El metre i mig de més de la nova vorera encara dificulta la circulació dels vehicles pel carrer Esgleiers, ja que aquests segueixen estacionant davant del centre educatiu, encara que ara estigui prohibit. Però veïns i establiments del voltant es mostren contents amb el resultat de les obres i sobretot la rapidesa amb què s’han dut a terme, durant quatre dies.

x