L’Olot es presenta davant la seva afició contra el Barça B

olot_bara_b

olot_bara_bLa Unió Esportiva Olot torna a l’Estadi Municipal. Demà es presentarà la plantilla davant l’afició, a partir de les set de la tarda, i posteriorment l’Olot jugarà contra el Barça B. L’enfrontament s’emmarca en la segona edició del Trofeu Aigües de Sant Aniol.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La temporada de Segona Divisió B s’acosta, i la Unió Esportiva Olot segueix preparant-se per afrontar aquest repte majúscul. Per anar escalfant motors, el proper partit ja serà davant l’afició olotina, a l’Estadi Municipal, i davant tot un rival de luxe: el Barça B.

Abans de començar el partit, a les set de la tarda, es presentarà la plantilla completa de la Unió Esportiva Olot per a la propera temporada. Així, l’afició podrà conèixer les cares noves de l’equip entrenat per Eduardo Vílchez, que enguany presenta fins a onze noves incorporacions. L’enfrontament entre l’Olot i el Barça B forma part de la segona edició del Trofeu Aigües de Sant Aniol, un trofeu que l’any passat els olotins van disputar contra l’Espanyol.