Prop de 200 persones van gaudir de l’autocine organitzat a Olot

autocine_2977

autocine_2977Prop de 200 persones van participar ahir a l’Autocine proposat per l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d’Olot. Els assistents van poder gaudir de la pel·lícula Lo Imposible, del català Juan Antonio Bayona, escoltant els diàlegs a través de l’emissora del seu cotxe.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

En cotxe, en moto o a la fresca. Ahir van ser moltes les possibilitats de gaudir a Olot de la pel·lícula ‘Lo impossible’, projectada en pantalla gegant en l’autocine proposat per l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat. Unes 180 persones van participar en aquesta activitats atrets per l’originalitat de la proposta. Una de les possibilitats d’escoltar la pel·lícula va ser a través de la pròpia emissora del cotxe, a través d’una freqüència facilitada per l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat. Les condicions van fer propici gaudir a la fresca del millor cinema. El públic va quedar-ne satisfet, i l’Ajuntament valora ara la possibilitat de repetir l’experiència l’any vinent.

x