Jennifer Pareja guanya el mundial de waterpolo després d’imposar-se a Austràlia (8-6)

jennifer_pareja_mundial

jennifer_pareja_mundialL’olotina i capitana de la selecció espanyola de waterpolo ha estat la clau per la victòria d’aquest divendres que ha permès aconseguir l’or als mundials de natació de Barcelona. L’equip s’ha imposat a Austràlia per 8-6 en una final en què les de Miki Oca sempre han portat la iniciativa del partit. 

Fes clic aquí per veure a la notícia a l’OTV a la carta

Les espanyoles s’han avançat amb un 2-0 i han sabut frenar les australianes, que han intentat donar la volta al marcador. De fet, en l’últim quart, Lincloln ha marca per Austràlia el 7-5 però l’olotina Jennifer Pareja, que és la capitana i escollida millor jugadora del torneig, ha marcat el seu segon gol donant el Mundial a les espanyoles.