L’Olot guanya el Barça B per 2 a 1 en la presentació de l’equip davant l’afició olotina

OLOT_BARSA_B_21

OLOT_BARSA_B_21L’Olot s’ha presentat davant la seva afició de la millor forma: guanyant un rival de categoria com és el Barça B per 2 gols a 1. Carlos Martínez, que encara no havia trobat porteria en els dos enfrontaments anteriors, ha anotat els gols dels olotins.

Fes clic aqui per veure la notícia a l’OTV a la carta

La nova Unió Esportiva Olot ja ha saltat sobre la gespa de l’Estadi Municipal; ho ha fet aquest dissabte, per disputar el 2n Trofeu ‘Aigües de Sant Aniol’ contra el Barça B. Abans de l’enfrontament, l’Olot ha homenatjat a Joan Salvador, president del club a la dècada dels 70. I quan el públic encara no havia tingut temps de seure a les seves localitats, ha arribat el primer gol del partit: Carlos Martínez ha perforat la porteria de Bañuz, quan tot just passava un minut de joc. El gol, a més, és l’estrena del seu compte particular de gols d’aquesta temporada. Ben aviat, el Barça B ha dominat la possessió de la pilota, i mica en mica els blaugranes han anat abocant-se a la porteria local. Però al minut 17 i fruit d’un contraatac, Carlos ha fet el segon gol pels olotins.

 

Ja en el segon temps, al minut 51, Dani Nieto ha retallat distàncies al aprofitar un error defensiu dels homes d’Edu Vílchez. Els dos equips han mantingut l’ambició per endur-se el partit, però el marcador ja no s’ha mogut més. D’aquesta manera, l’Olot aconsegueix aixecar per primer cop el Trofeu ‘Aigües de Sant Aniol’, amb la tercera victòria en els tres partits de pretemporada que porta disputats.