Arrenca la fase prèvia del concurs DjTura

djtura

djturaEl concurs DJTura ja està en marxa. El divendres i el dissabte passats, sis joves dj’s garrotxins van actuar en la fase prèvia del concurs per demostrar que ells valen per punxar durant les Festes del Tura d’aquest any.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Olot ja està posant en marxa alguns dels preparatius de les Festes del Tura. La fase prèvia del concurs DJTura d’aquest any va tenir lloc entre el divendres i el dissabte passats a partir de les 8 del vespre. Sis dj’s de la comarca van demostrar les seves habilitats dalt d’un escenari al passeig de la Muralla. Els quatre joves seleccionats tindran l’oportunitat de punxar durant les properes Festes del Tura.

El divendres era l’oportunitat de DJ Palli, Dj Dani Mez i Dj Flavi, mentre que el dissabte va ser el torn de Dj Zambro, Adrian Bau i Otto & Zangiff. Per tots ells el concurs suposa una gran oportunitat per donar-se a conèixer i obtenir reconeixement.

En la fase final, només un dels quatre finalistes que actuaran a les Festes del Tura serà el guanyador d’un val de 500 euros per a material de Dj.