L’arquitectura i el paisatge s’uneixen de la mà a Olot amb un curs que aplega arquitectes de tot el món

rcr_curs_2013

rcr_curs_2013Una nova edició del Curs d’Arquitectura i Paisatge a càrrec d’RCR Arquitectes va ser inaugurat el dissabte a l’Espai Barberí d’Olot. Adreçat tant a estudiants com a arquitectes professionals d’arreu del món, el curs permetrà durant el mes d’agost formar idees arquitectòniques i projectar-les a la ciutat, aprofitant la seva naturalesa paisatgística.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Arquitectura i Paisatge agafats de la mà. Aquesta és la filosofia del curs que organitza el despatx olotí RCR Arquitectes, conjuntament amb la Fundació Privada RCR Bunka i l’Ajuntament d’Olot. El dissabte passat a la tarda l’Espai Barberí d’Olot va acollir l’acte d’obertura de la sisena edició del curs, que tindrà lloc durant tot el mes d’agost. 54 estudiants i arquitectes professionals provinents de 19 països diferents tindran l’oportunitat d’idear projectes arquitectònics i aplicar-los a la ciutat.

El Curs d’Arquitectura i Paisatge també esdevé una manera més de donar a conèixer Olot a arquitectes de diferents països. El que en un principi sembla només una feina s’acaba convertint en un vincle emocional amb la capital de la Garrotxa. L’Espai Barberí, l’històrica foneria artística restaurada pels professionals d’RCR, es convertirà durant un mes en el taller dels arquitectes i Olot en el seu mostrador.

x