El Girona FC denuncia públicament que el Racing va oferir Albert Dorca com a moneda de canvi per guanyar

gironafc_madrid

gironafc_madridEl president del Girona, Joaquim Boadas, ha denunciat públicament una reunió amb el Racing de Santander el 2 de juliol en què el club cantàbric va voler pagar diners i oferir el jugador garrotxí Albert Dorca, que interessava al Girona, a canvi que el club gironí firmés un document en què reconegués que al camp del Racing va alinear dos jugadors de forma indeguda.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

I és que el Racing ja va recórrer després del partit en diversos comitès l’alineació de dos jugadors però tots els recursos van ser desestimats. El Racing buscava el tres punts a la desesperada per evitar el descens a la Segona B. Boadas també ha denunciat al Xerez dient que es va oferir al club de Montilivi per deixar-se guanyar a canvi de 120 mil euros. Ho va fer ahir en roda de premsa Madrid, a la seu del Consell Superior d’Esports.

x