El Ripollès aposta per potenciar els rius Ter i Freser amb un recorregut

riu_ter

riu_terRipoll és el primer municipi que ofereix ‘Viu el Riu’. Un recorregut que vol donar a conèixer tot el que està relacionat amb els rius Ter i Freser al seu pas pel municipi. S’han instal·lat plafons i editat tríptics per gaudir al màxim de l’itinerari.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Valoritzar i donar a conèixer aspectes relacionats amb els rius Ter i Freser. Aquests són els objectius de la campanya Viu el riu que aquest dimecres han presentat el Consorci del Ter i l’Ajuntament de Ripoll. Un recorregut per set plafons distribuïts en diferents punts de les ribes fluvials d’aquests dos rius en la trama urbana de Ripoll. El cost del disseny i implementació de la campanya és d’uns 6.700 euros, un 63,46% dels quals estan finançats pel consorci, i la resta per l’ajuntament de Ripoll. A més dels tríptics, s’han editat gairebé 4.000 tríptics informatius que s’han repartit pel poble i les escoles.

L’objectiu ara per ara és posar en valor el patrimoni fluvial entre els veïns, i més tard adaptar-ho a altres llengües pensant en el visitant. D’aquesta manera Ripoll es converteix en el primer municipi a oferir Viu el riu, i que es vol fer extensible als municipis del cabal del Ter. L’itinerari, que comença al costat de la palanca del Prat del Roser i finalitza al passeig del Mestre Guix, es pot seguir a traves d’un mapa amb els set punts

x