La Creu Roja alerta que alguns banyistes no fan cas dels socorristes

creu_roja_banyistes

creu_roja_banyistesLa Creu Roja alerta que alguns banyistes no fan cas de les indicacions dels socorristes i denuncien que entren a l’aigua fins i tot quan oneja la bandera vermella. La crida l’han fet des de les platges de Castelló d’Empúries, un dels llocs de l’Alt Empordà on hi estiuegen molts garrotxins.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El que en un principi semblava un mes de juliol tranquil pel que fa a la vigilància i salvament de les platges de Castelló d’Empúries s’ha torçat aquest darrer cap de setmana amb la intervenció de Creu Roja en més de 30 rescats. Els banyistes pel que sembla no es prenen seriosament les indicacions del socorristes i de forma irresponsable es fiquen a l’aigua quan la bandera que oneja és vermella. Rafael Brossa, coordinador platges Creu Roja Antònia Carbonell, regidora platges Castelló d’Empúries El servei de Creu Roja és diari, de les 11h del matí a les 19h de la tarda, i el contracte finalitzarà el proper 31 d’agost. Els socorristes estan repartits per les platges de La Rubina i Empuriabrava.

x