L’Ajuntament de Vic aplicarà zona blava a la Universitat de Vic

uvic_aparcament

uvic_aparcamentL’Ajuntament de Vic aplicarà un tram de zona blava i un altre d’aparcament tou al carrer Miramarges, a la Universitat de Vic, per afavorir la rotació dels vehicles i donar resposta, també, als requeriments dels veïns, que es queixen que bona part de l’aparcament l’ocupen vehicles d’alumnes de la universitat que els deixen durant tota la setmana.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La proposta va ser aprovada per tots els grups a excepció de la CUP, que hi va votar en contra per considerar-ho una pressió econòmica afegida per als estudiants. La proposta inclou, en un dels sentits del carrer afectat, la instal·lació de 20 places de zona blava, mentre que per l’altre costat hi haurà un centenar llarg de places d’aparcament tou, a un preu d1,5 euros per quatre hores d’aparcament al dia.

 

x