Olot ja disposa de la primera zona verda d’aparcament a Can Tané

can_tan_zona_verda

can_tan_zona_verdaOlot ja disposa de la primera zona verda d’aparcament. Està situat a Can Tané i amb aquest espai es comença a resoldre la manca d’aparcament al nucli antic de la ciutat. Fa molts anys que els veïns que resideixen al barri reclamaven a l’ajuntament una solució al problema d’estacionament.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La primera zona verda d’Olot ja ha entrat en funcionament i des de fa uns dies els veïns que resideixen al nucli antic de la ciutat ja poden estacionar el seu vehicle en aquest espai. Els aparcaments delimitats amb aquest color són d’ús exclusiu per ells i el temps per deixar-hi el cotxe és, ara per ara, il·limitat. L’alcalde accidental d’Olot, Josep Berga, reconeix que la ciutat té problemes importants d’aparcament localitzats al nucli antic i als barris de Benavent i Montolivet.

En el suposat cas que un vehicle estigui estacionat a la zona verda i no disposi de la targeta identificativa, serà multat amb 50 euros. L’equip de govern espera que els veïns facin un ús correcte de la zona verda i no deixin el vehicle estacionat per un llarg període de temps. Si això és així es descarta canviar la modalitat a la de pagament.

Deixa un comentari