Tot i l’increment d’actes ens espais públics, l’ajuntament d’Olot no es planteja una nova taxa

parc_nou2

parc_nou2Les festes als parcs públics és un fenomen que amb la crisi ha proliferat a tots els municipis. Cada vegada són més les persones, entitats o associacions que escullen aquestes espais per celebrar-hi activitats i, en alguns casos, es demanen per celebracions gairebé particulars. A Olot aquesta situació s’ha donat però l’ajuntament no preveu cap actuació més enllà de l’aplicació de les ordenances.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els espais públics han esdevingut llocs atractius per la celebració d’actes de tota mena i a l’estiu, amb el bon temps, proliferen. L’Ajuntament d’Olot reconeix que durant els últims anys les peticions per organitzar activitats a l’aire lliure han crescut. Tot i aquest increment de peticions, l’ajuntament d’Olot no es planteja fer pagar cap taxa més enllà de fer complir l’ordenança vigent. Qualsevol activitat que es faci a la via pública necessita l’autorització municipal que s’ha de demanar prèviament a les dependències de l’ajuntament d’Olot. Amb ella es concreta si els promotors de l’activitat hauran de fer-se càrrec, per exemple, de la neteja de l’espai.

x