Es crea l’Associació de Desocupats Actius de la Garrotxa majors de 40 anys

adag40

adag40Ha nascut una associació que uneix a les persones que tenen 40 anys o més i que estan aturades. Es diu ADAG, Associació de desocupats actius de la Garrotxa, i s’han constituït per tal d’unir esforços amb l’objectiu de trobar feina. Les persones que tenen aquesta edat, però sobretot les més grans, tenen seriosos problemes per aconseguir un lloc de treball. Dins els objectius també hi ha la creació d’una empresa de serveis.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’associació ADAG 40 es va crear fa quatre mesos amb l’objectiu d’unir el màxim nombre de persones aturades i majors de 40 anys possible. Reconeixen que les persones a partir d’aquesta edat tenen seriosos problemes per trobar feina. El seu president, Manel Álvarez, explica que amb “la unió de moltes persones és més fàcil anar a buscar feina”. L’ADAG s’ha marcat diferents fites entre les quals hi ha el contacte amb administracions i associacions de tots els tipus perquè la visibilitat els permeti obrir portes. A més, a partir d’una borsa de treball pròpia estan treballant per poder crear una empresa de serveis. Un dels seus membres, en Joan Correa, assegura que ja s’han posat en contacte amb diferents administracions i entitats amb l’objectiu d’establir possibles contractes laborals. Precisament avui tenen una reunió amb Unió de Pagesos. L’associació de desocupats actius de la Garrotxa de més de 40 anys és la continuació d’altres experiències a ciutats catalanes com, per exemple, Santa Coloma de Gramanet, l’Hospitalet de Llobregat, Ciutat Badia, Terrassa i Piera.