La Generalitat amenaça de portar la reforma energètica al Constitucional

felip_puig_reforma_energetica

felip_puig_reforma_energeticaLa Generalitat carrega contra la reforma energètica impulsada pel Ministeri. El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha acusat el govern central de defugir les seves responsabilitats i tan sols buscar reduir el dèficit tarifari del país. A més, amenaça amb portar la reforma al Tribunal Constitucional.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La reforma energètica impulsada pel ministre José Manuel Soria NO fomenta l’estalvi ni l’eficiència energètica, tampoc la reducció de la dependència energètica, ni la lluita contra el canvi climàtic. no estimula el creixement d’un sector empresarial vinculat a l’energia ni la reducció de preus. És més, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, considera que comportarà greus conseqüències en la qualitat del servei en un termini de 3 o 4 anys. És per això que Puig considera que el govern central només ha fet pedaços simplement per reduir el dèficit tarifari. A més, el conseller ha criticat que, un cop més, el govern central aprofiti una reforma per envair competències catalanes. En aquest cas, en l’àmbit de les xarxes de distribució de l’energia. Per això, si la normativa s’acaba aprovant tal com està, la Generalitat la recorrerà al Tribunal Constitucional.

 

Deixa un comentari