Jennifer Pareja a Olot Televisió: “Aquest és un moment meravellós i increïble”

jennifer_pareja_otv

jennifer_pareja_otvLa campiona del món de waterpolo femení i capitana de la selecció espanyola, la garrotxina Jennifer Pareja, ha parlat avui en una entrevista a Les Notícies d’Olot Televisió de la fita aconseguida als mundials de Barcelona. Pareja ha ressaltat que en aquests campionats “l’esport femení ha estat més protagonista que el masculí, per les 12 medalles que s’han penjat les nadadores”.

Fes clic aqui per veure l’entrevista a l’OTV a la carta

Jennifer Pareja ha definit la medalla d’or aconseguida a Barcelona com “una experiència increïble en un campionat perfecte”. Reconeix que aquest èxit mundial treu part de l’espina que portava clavada de les olimpíades de Londres de l’any passat on la selecció espanyola es va quedar a les portes de l’or olímpic. La waterpolista internacional ha aprofitat el moment per parlar de l’esport femení i posar-lo de relleu. En aquest sentit ha explicat que “amb els èxits aconseguits s’han pogut demostrar les possibilitats de les esportistes”.

La polèmica per les piulades independentistes de Roser Tarragó

Preguntada per les polèmiques piulades de la waterpolista Roser Tarragó, la capitana de la selecció espanyola ha dit que elles estan “per sobre de la política i d’aquests temes” i que el seu únic objectiu és “entrenar-se de valent per guanyar”. Sobre el fet nacional Jennifer Pareja ha dit sentir-se olotina, catalana i espanyola.

 El futur, ser Mosso d’Esquadra

L’esportista olotina, als seus 29 anys, també ha parlat del seu futur i ha reconegut que el seu objectiu és ser Mosso d’Esquadra tot i que “ara per ara és difícil fer les oposicions perquè tinc poc temps”.