La CUP i els ecologistes acusen al Consell Comarcal d’afavorir interessos particulars amb la planta de triatge

planta_triatge_terrenys

planta_triatge_terrenysL’Agrupació Naturalista i Ecologista i la CUP de la Garrotxa acusen al Consell Comarcal d’actuar segons interessos particulars en relació a la Planta de Triatge de Sant Jaume de Llierca. En un comunicat conjunt, els dos grups exigeixen transparència en el procés, i consideren que la construcció no entra en el projecte del pla de residus de la Generalitat de Catalunya, que inclouria la construcció d’un centre de triatge a Osona que abastaria la Garrotxa. El Consell Comarcal no ha volgut respondre a aquest comunicat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La decisió del Consell Comarcal de la Garrotxa de tramitar la compra dels terrenys de Can Coma, a Sant Jaume de Llierca, per fer-hi la planta de triatge continua aixecant polseguera. La CUP Garrotxa i l’Agrupació Naturalista i Ecologista han fet un comunicat conjunt per reclamar a l’administració que respongui a l’interès públic a l’hora de construir el centre de residus. En el moment d’escriure el comunicat, els dos grups denunciaven irregularitats en el procés, ja que no havien rebut resposta a les al·legacions presentades en el moment que es va aprovar la requalificació dels terrenys. Tant la CUP Garrotxa com l’Agrupació Naturalista afirmen que hi ha altres propostes com la recollida porta a porta que no faria necessària la construcció de la planta de triatge, un centre que quedarà obsolet de seguida, segons els dos grups.