Manel Faus es retira com a notari i serà el pregoner de les festes del Tura d’Olot

manel_faus

manel_fausManuel Faus, notari d’Olot durant 40 anys, ha estat escollit per fer el pregó de les Festes del Tura. La seva trajectòria professional l’ha permès conèixer la ciutat i la seva gent de primera mà, i l’ha fet mereixedor del títol de pregoner.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Nascut el 25 d’abril de 1943 a Saragossa, Manuel Faus ha estat notari d’Olot durant 40 anys. Ara es retira però abans donarà el vistiplau a les Festes del Tura d’Olot. Tot i que té alguna idea de com encarar el discurs, el notari encara està dubitatiu. La seva estima per Olot i el grau de coneixença dels seus habitants el fan mereixedor del títol de pregoner de les festes de la ciutat.

Va arribar a Olot al 1974, en aquell moment la única notaria catalana que figurava en les oposicions. El que en principi havia de ser una notaria de pas es va acabar convertint en la feina de la seva vida. Segons Faus, el nivell de vida d’Olot va fer contribuir en gran part a que es quedés.

Faus també ha contribuït en les tasques de conscienciació social d’Olot formant part de la junta directiva del projecte Integra, dedicat a ajudar a nens amb discapacitats psíquiques i motores. Per escoltar el pregó de Manuel Faus haurem d’esperar el primer dia de Festes del Tura.