Marc Francolí: “L’Olot s’ha guanyat els enemics per la manera de fer les coses”

francol_image

francol_imageLa Unió Esportiva Olot segueix avançant en aquesta pretemporada i ahir a la nit va guanyar el Banyoles, zero a quatre, i passa ronda a la Copa Catalunya a més de plantar-se a la final del Torneig de l’Estany, que es disputarà aquesta propera nit. Avui hem sabut que l’exjugador de l’Olot, ara al Manlleu, Marc Francolí, està disgustat amb el club garrotxí per les formes que li van comunicar que no formaria part del projecte de la Segona B del club. Ho ha explicat al diari digital Futbolcatalunya.com. Això sí, diu estar molt a gust amb el seu nou equip. De la seva banda la UE Olot no ha volgut fer declaracions al respecte.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Marc Francolí ha destapat la caixa dels trons, però a mitges. En declaracions que recull el diari digital Futbolcatalunya.com, l’exjugador de la Unió Esportiva Olot afirma que les formes de l’Olot en la seva sortida no va ser les correctes i qualifica aquest fet com “el com més dur” de la seva carrera. L’ara jugador del Manlleu diu que el no comptar amb ell a l’Olot “va ser una sorpresa i un cop dur” i que l’arribada al club manlleuenc no ha esborrat el record del moment en que l’Olot li va comunicar que no comptava amb ell per l’engrescador projecte a Segona B. També afegeix que “podria dir moltes coses de la sortida de l’Olot” però que no ho farà per no guanyar-se enemics i, conclou, que “els enemics se’ls han guanyat sols per la manera de fer les coses”.

Durant l’entrenament d’ahir al vespre, el jugador no va voler fer més declaracions sobre aquest tema perquè va dir que estava molt enfadat. Sobre el seu fitxatge pel Manlleu, Marc Francolí diu mostrar-se molt motivat i considera que el fitxatge per aquest equip no és baixar un esglaó.