Neix la Minera, la nova cervesa artesana del Ripollès

cervesa_minera

cervesa_mineraLa comarca del Ripollès compta amb una nova cervesa artesana. Després de diverses proves, els santjoanins Jordi Marcé i Josep Maria Anglada s’han decidit a comercialitzar dos variants de la beguda amb formats poc habituals.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Minera està a punt de sortir al mercat. Es tracta duna cervesa que té el seu orígen a Ogassa però que ara selabora en una nau del polígon de Cal Gat de Sant Joan de les Abadesses. El primer lot embasat es va enllestir a finals de juliol i ja es podrà tastar daquí a dues o tres setmanes.

La iniciativa és dels santjoanins Josep Maria Anglada i de Jordi Marcé, que han volgut ressaltar que es tracta d’un producte totalment artesanal. La intenció es comercialitzar dos variants de la cervesa. El mes de setembre s’activarà la pàgina web minera.cat, on els interessats podran trobar tota la informació sobre aquesta cervesa. També hi haurà disponible una botiga on-line.