500 garrotxins formen part del Procés Constituent de la Garrotxa

Procs_Constituent

Procs_ConstituentL’Assemblea del Procés Constituent de la Garrotxa cada vegada es mobilitza amb més intensitat. Aquest dissabte va situar un punt d’informació a la plaça Major d’Olot per donar a conèixer la seva activitat i intentar aconseguir més adherits al procés, del qual ja formen part 500 garrotxins.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Dissabte a la tarda, l’Assemblea del Procés Constituent de la Garrotxa va reunir-se per donar a conèixer el moviment als garrotxins del carrer. Ho va fer situant un punt d’informació a la plaça Major d’Olot. Des d’allà, s’informava el públic i es recollien signatures d’adhesió al procés. L’Assemblea de la Garrotxa està activa des del 26 de maig i des de llavors no ha parat de mobilitzar-se per fer arribar el seu manifest a tothom. Aquest consta de deu punts que promouen un canvi polític, econòmic i social, basat en l’expropiació de la banca privada, l’assoliment de salaris, pensions i habitatge dignes o un sistema democràtic participatiu, entre d’altres. A part d’utilitzar les xarxes socials, l’Assemblea del Procés Constituent de la Garrotxa ha ideat una alternativa per donar difusió del moviment. Tot i el nombre actual d’adherits, la mateixa Assemblea titlla el futur del procés d’”incert”.