L’Expo Mobi d’Olot no haurà de tancar

Expo_Mobi

Expo_Mobi26 botigues tancades i 50 treballadors acomiadats. Aquest és el panorama que presenta la cadena de mobles ExpoMobi, la qual va demanar concurs voluntari de creditors al juliol. Però la botiga d’Olot no s’ha vist afectada i seguirà la seva activitat amb normalitat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’ExpoMobi d’Olot ha rebut la notícia del concurs voluntari de creditors sense sobresalts. La cadena de mobles va presentar el concurs al juliol després de tancar els comptes de 2012 amb unes pèrdues al voltant dels quatre milions. I va decidir tancar la meitat de la seva xarxa de botigues i presentar un ERO a 50 dels seus treballadors. Però la botiga d’Olot no s’hi ha vist afectada. El responsable de la cadena Jordi Tarragona ha declarat que, tot i els múltiples problemes, la companyia manté una voluntat de continuïtat; i de la mateixa manera ho expressa l’ExpoMobi d’Olot, content en veure que no s’ha vist afectat pel concurs. La botiga de la capital de la Garrotxa no haurà de tancar i tampoc reduir la seva plantilla de treballadors.

Deixa un comentari