Més de 500 persones a la segona edició del festival Beuda Calling

beuda_c

beuda_cPlena de gresca i bona música. Així estava la plaça de Beuda el dissabte, amb les actuacions dels grups Mine!, Oques Grasses, Orxata i els dj’s Yeti & Sherpa. L’entrada d’aquesta segona edició del concert Beuda-calling valia cinc euros, dos més que l’any passat, fet que va fer minvar la participació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Així començava a sonar el Beuda-calling del dissabte a la nit a la plaça de Beuda, amb l’actuació de Mine!, un grup de pop-rock català provinent de Barcelona. Seguidament, va ser el torn d’Oques Grasses, de Roda de Ter, amb una música que ells mateixos anomenen “reggae a la cassola”. I finalment, Orxata, una banda valenciana amb un estil musical molt complicat de classificar, entre l’electrònica i la música valenciana tradicional. Era la segona edició del concert, organitzat per l’associació Beuda Activa, encarregada d’organitzar activitats variades per animar el poble i fer que veïns garrotxins s’hi acostin. L’augment del preu de l’entrada respecte l’any passat, de 3 a 5 euros, va provocar una disminució en la participació. Tot i així, al voltant d’unes 550 persones van assistir a la festa. Beuda, el petit municipi de l’Alta Garrotxa, atrau els grups de l’escena musical catalana per la seva natura i senzillesa. Per acabar, el concert també va comptar amb l’actuació de Yeti & Sherpa, dos dj’s coneguts arreu de la Garrotxa per animar altres festes amb música de tots els estils.

Deixa un comentari