Els garrotxins es mostren favorables a la Grossa de Cap d’Any de la Generalitat

grossa_cp_dany_5568

grossa_cp_dany_5568Els garrotxins esperen amb els braços oberts la Grossa de Cap d’Any de la Generalitat de Catalunya, que permetrà introduir nous recursos a l’administració catalana. Als ciutadans enquestats per Olot Televisió els il·lusiona la iniciativa i compraran el seu dècim als punts de venda habituals de loteria de Catalunya. Sobre si funcionarà, diuen que cal intentar-ho, tot i que estan convençuts que serà un èxit.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els dècims de la nova Grossa de Cap d’Any de la Generalitat de Catalunya es podran comprar a partir d’aquest setembre. No es podrà fer a les administracions de Loterías del Estado ni a les parades de la ONCE, però sí es podrà comprar als punts habituals de venda de loteria de Catalunya. Els garrotxins enquestats per Olot Televisió estan encantats amb la iniciativa. El responsable de l’administració de loteries La Bruixa d’Or, de Sort, pronostica que la iniciativa serà un fracàs. Xavier Gabriel creu que amb els catalans que juguen habitualment a la loteria, uns tres milions sobre els 7 milions d’habitants que hi ha a Catalunya, la iniciativa no funcionarà. Els responsables dels punts de venda de loteria de Catalunya d’Olot, així com els ciutadans, discrepen d’aquesta opinió. Caldrà esperar i veure les vendes que es faran a partir del setembre i fins el 31 de desembre, quan és previst que se celebri el sorteig de la Grossa de Cap d’Any.

 

x