La nova web de l’Ajuntament de la Vall de Bianya permet fer tràmits online

tecno_bianya

tecno_bianyaEls ajuntaments petits també fan passos per estar més presents a la xarxa. La Vall de Bianya n’és un exemple, ja que amb l’estrena de la seva nova pàgina web, que permet fer tràmits en línia, passa a estar disponible les 24 hores del dia i els set dies de la setmana.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta 

Així és la nova pàgina web de l’Ajuntament de la Vall de Bianya que el municipi ha estrenat aquesta mateixa setmana. Es tracta d’un web molt visual però també funcional, que incorpora els tràmits online com a principal novetat. Amb l’estrena d’aquest web, l’Ajuntament fa una important aposta per les noves tecnologies i reforça la seva presència a les xarxes socials. La nova pàgina també incorpora un espai amb totes les notícies relacionades amb la Vall de Bianya i una agenda d’actes del municipi, entre d’altres serveis.