El pagament dels aparcaments de la Fageda es fixa de Setmana Santa al desembre

can_serra

can_serraEls usuaris dels parcs naturals de Catalunya hauran de pagar per utilitzar determinats serveis. És el que està estudiant la Generalitat en la línia del carnet de boletaire que l’any passat es va aplicar a la zona de Poblet. Així doncs, el govern preveu aplicar-ho, per exemple, en l’aparcament o altres usos que suposin un plus de personal o de feina, segons ha explicat el conseller d’Agricultura i Medi Natural.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Josep Maria Pelegrí ha dit que en un moment en què l’administració pública té menys diners, “cal ser capaços d’aconseguir ingressos addicionals” per revertir directament sobre els parcs. El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa va començar a cobrar els aparcaments de l’entorn de la fageda la passada tardor. Aquest any, el pagament va començar la Setmana Santa i durarà fins a mitjans de desembre. La previsió és fixar aquest mateix període de pagament de cara als propers anys.