Enxampen tres caçadors furtius a Montagut i Oix

Armes_decomissades_caadors_furtius
Armes_decomissades_caadors_furtiusMembres del Cos d’Agents Rurals van enxampar, el passat 8 d’agost durant un servei de vigilància nocturna, tres presumptes caçadors furtius al municipi de Montagut i Oix. Els homes es desplaçaven amb un tot terreny per zones de camps de conreu. Portaveu un arc, fletxes i un ganivet de grans dimensions i no n’acreditaven la possessió legal, ni l’ús ni el transport. Aquests fets poden comportar la inhabilitació a l’hora d’obtenir la llicència de caça per un període d’entre 2 i 5 anys, així com una sanció prevista a la normativa del reglament d’armes.

Agents de la unitat d’antifurtivisme del Cos d’Agents Rurals a la demarcació de Girona, en un servei de vigilància nocturna de prevenció de caça furtiva, varen procedir, el passat 8 d’agost, a la intercepció de tres presumptes caçadors furtius a la comarca de la Garrotxa, concretament al terme municipal de Montagut i Oix. Aquestes persones es desplaçaven de nit en un vehicle 4×4 per zones de camps de conreu, portant en el vehicle un arc desenfundat, fletxes i un ganivet de grans dimensions, sense poder-ne acreditar la possessió legal, l’ús, ni el transport. Els fets han provocat denúncia i comís d’acord amb la normativa vigent. Dits fets poden comportar la inhabilitació per obtenir la llicència de caça per un període entre 2 i 5 anys, així com una sanció per la normativa de Reglament d’armes vigent.