4.000 garrotxins ja s’han sumat a la Via Catalana de l’11 de setembre

cadena

cadenaJa són 4000 els garrotxins que el proper 11 de setembre faran història formant part de la Via Catalana, la cadena humana per la independència que recorrerà Catalunya de punta a punta. Les inscripcions encara estan obertes i s’espera que augmentin.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Un any després de la manifestació multitudinària de Barcelona, a la qual van participar més de mil garrotxins,  l’Assemblea Nacional Catalana vol tornar a aconseguir que el món miri cap a Catalunya el proper onze de setembre. Per fer-ho, està preparant la Via Catalana, la cadena humana que travessarà Catalunya d’El Pertús a Alcanar, i que a poc a poc, ja va prenent forma. A la Garrotxa ja s’hi han apuntat un total de 4000 persones i s’han omplert 35 autobusos.

 

Des de l’ANC Garrotxa s’està procurant que la gent de la comarca que participi a la Via Catalana pugui fer-ho conjuntament. Les inscripcions encara estan obertes i s’espera que augmentin durant els propers dies. El tram garrotxí d’aquesta Via Catalana estarà situat a l’Alt Empordà.