El cap de la Policia Municipal d’Olot, Ignasi López, aspira al càrrec d’inspector de la policia de Girona

Ignasi_Lpez

Ignasi_LpezTretze professionals aspiren a ocupar la plaça d’inspector de la Policia Municipal de Girona, que ha convocat l’Ajuntament de la capital de la demarcació per dotar la plantilla d’un sotscap que doni suport a l’actual intendent en cap, Josep Palouzié. Entre els aspirants, s’hi troba el sotsinspector Ignasi López, actual cap de la Policia Municipal d’Olot, i secretari de l’Associació de Caps i Comandaments de les Policies Locals de les comarques gironines. Són qüestions de caràcter familiar les que han induït al sotsinspector a optar a aquesta plaça.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

López ja havia format part de la Policia Muncipal de Girona, entre el 2005 i el 2008, com a cap de l’unitat operativa. Anteriorment, havia treballat al cos de Mossos d’Esquadra.