El Club Natació Olot reforça la seva plantilla de socorristes durant l’estiu

socorrista

socorristaA l’estiu, la feina del socorrista pren més importància, degut a l’increment del nombre de banyistes. El Club Natació Olot n’és plenament conscient i, per això, procura que una mitjana de vuit socorristes al dia vigilin les seves piscines. Prevenir, socórrer i garantir l’ordre. Aquestes són les bases de l’èxit d’una bon sistema de seguretat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Club Natació Olot, amb prop de 10.000 socis, és un club de referència a la ciutat. Part del seu èxit rau en les mesures de seguretat que pren durant tot l’any, però sobretot a l’estiu, l’època de més banyistes. La llei estipula que cada piscina municipal ha de comptar amb un mínim d’un socorrista titulat, i el Club Natació Olot disposa d’entre vuit i deu al dia.

Els socorristes titulats del Club Natació Olot provenen de dues vessants diferents. Per una banda, aquells que ja formaven part de l’entitat exercint d’entrenadors de natació o waterpolo. Per l’altra, els que treballen per una empresa externa al club, com és el cas de GIROSOS.

La feina del socorrista no és només socórrer en cas d’accident, també és important saber mantenir l’ordre. És una manera més de prevenir espants. En cas d’incidència lleu, el socorrista pot actuar d’immediat i realitzar la cura a les instal·lacions del club. Però, si es tracta d’un accident greu, es procedeix a avisar una ambulància, per enviar el banyista a urgències.