El grup Voramar porta les seves havaneres vora el riu Fluvià amb motiu de les festes del barri de Sant Roc

Havaneres_Sant_Roc_4335

Havaneres_Sant_Roc_4335Ahir dijous, les fonts de Sant Roc d’Olot es van convertir en l’escenari de Voramar, un grup d’Havaneres que actua arreu de Catalunya des de fa ja 23 anys. Les festes del barri Sant Roc van ser el motiu del concert, al qual van assistir al voltant d’unes 200 persones, després d’una arrossada popular.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

14, 15 i 16 d’agost són els dies de festa Major del barri de Sant Roc d’Olot. Com és habitual, diverses activitats són programades per animar la festa. Però el dia de més expectació va ser ahir amb l’actuació del grup Havaneres Voramar. Toni Mateu, amb l’acordió, Joan Cortes, guitarra i veu, Ramon Cullell, també guitarra i veu, i Gemma Llorà, veu femenina, van actuar davant de més de 200 persones a les fonts de Sant Roc. Música, servei de bar amb ron cremat i companyia veïnal van ser els elements claus de la tarda d’ahir al barri d’Olot. Al llarg del dia, els veïns de Sant Roc també van poder gaudir d’una cursa al voltant de les fonts i l’arrossada popular prèvia al concert d’havaneres. L’espai idíl·lic escollit i el bon temps també van contribuir a l’èxit de les festes que duraran un dia més, avui divendres.