L’ANC Garrotxa crea la campana Llibertat

campana

campanaA més de la Via Catalana, l’ANC Garrotxa té entre mans una altra iniciativa que farà molt soroll: la campana per la Llibertat. Naixerà el proper 5 d’octubre en el marc de la festa Quatre barres i una estrella, que també organitza l’entitat, i ja ha començat la campanya per finançar-la. De moment ja s’han recollit 850 euros dels 6500 que es calcula que podria costar. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Cinquanta persones ja han fet la seva aportació per la Llibertat, la campana que l’ANC Garrotxa vol crear com a símbol del poble català perquè soni el dia que Catalunya sigui independent. Hi ha temps fins al 16 de setembre per col·laborar-hi a través del sistema de micromecenatge per internet Verkami, amb un mínim de deu euros. Tothom que ho faci podrà veure el seu nom gravat al jou de la Llibertat. 

L’estrena oficial de Llibertat serà a Olot el proper 5 d’octubre en el marc de la festa 4 barres i una estrella, una festa independentista on participaran entitats i associacions de la comarca. El músic olotí Xavier Pallàs és l’encarregat de compondre els primers tocs de la campana.

La fosa de la campana es farà el proper 29 d’agost a Riudellots de la Selva, a les 12 del  migdia, hora de l’àngelus, en un acte solemne on asistirá la presidenta de l’ANC Carme Forcadell.