L’Olot perd per primera vegada a la pretemporada contra l’Europa

EUROPA_OLOT_7089

EUROPA_OLOT_7089La primera ensopegada de l’Olot en aquesta pretemporada va tenir lloc ahir al camp de l’Europa. Els barcelonins van guanyar els garrotxins per 1 a 0. El conjunt olotí arribava al barri barceloní amb l’objectiu d’endur-se el trofeu Vila de Gràcia i d’aquesta manera allargar la trajectòria immaculada que estava protagonitzant en aquests mesos de preparació. El partit va ser molt igualat. El Vila de Gràcia s’hagués decidit en els penals però Èric va afusellar des de l’interior de l’àrea la porteria dels de la Garrotxa al minut 87.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El pròxim compromís de l’Olot és el derbi gironí entre l’equip de la Garrotxa i el Figueres. El duel es disputarà aquest diumenge al municipal d’Olot a les 5 de la tarda.

 

x