El Figueres elimina la UE Olot de la Copa Catalunya

Copa_Cat_Olot_Figueres_14452

Copa_Cat_Olot_Figueres_14452Diumenge la Unió Esportiva Olot no va poder superar el Figueres a l’Estadi Municipal i va quedar eliminat de la Copa Catalunya. L’Olot va disposar de millors ocasions per marcar, però li va faltar encert i sort de cara a la porteria. El partit, molt igualat, es va decidir als penals.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els seguidors que diumenge van acostar-se al Municipal d’Olot van poder veure un enfrontament intens que va acabar sense gols en els noranta minuts. En la primera part, els jugadors dirigits per Eduardo Vílchez van ser els encarregats de portar el pes del partit i de crear més ocasions de gol. El Figueres, però, no va posar les coses fàcils, amb una bona disposició defensiva. L’inici del partit va estar marcat per les bones accions de Reverter, que no va aconseguir perforar la porteria rival tot i disposar de bones ocasions. L’àrbitre va ser clement en una perillosa acció del jugador del Figueres Barrera, que bé li podia haver costat una targeta. El Figueres, centrat a fer una bona defensa, gairebé no va crear perill en atac. A la segona part, l’equip visitant va estirar més les seves línies i va aconseguir crear perill, sobretot a pilota aturada i amb llançaments de Guillem Cornellà. L’Olot va tornar a ser el més perillós i de nou l’encert no va jugar a favor seu. Els jugadors d’Arnau Punsí van resistir gràcies al bon treball defensiu i, d’aquesta manera, van portar el partit a la sort dels penals. De nou la sort no es va aliar amb els garrotxins. L’Olot va enviar els tres llançaments a la fusta, mentre que els xuts del Figueres sí van arribar al fons de la xarxa. Els de l’Alt Empordà podran seguir disputant la Copa Catalunya.