Els aturats de més de 40 anys de la Garrotxa col·laboraran amb Unió de Pagesos per treballar al sector primari

aturats_sector_primari

aturats_sector_primariUnió de Pagesos i l’Associació de Desocupats Actius majors de 40 anys de la Garrotxa signaran durant la setmana un conveni de col·laboració. Aquest acord fomentarà la contractació de membres de l’Associació de desocupats, quan els pagesos i ramaders d’explotacions agràries gironines necessitin mà d’obra.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El camp es pot convertir en una de les primeres solucions perquè els majors de 40 anys puguin trobar feina. És el que es desprèn del conveni que al llarg d’aquesta setmana signaran l’Associació de Desocupats Actius majors de 40 anys de la Garrotxa i el sindicat Unió de Pagesos, per tal de cobrir les necessitats laborals del sector agrari amb membres de l’entitat social. La iniciativa sorgeix de la mateixa associació de desocupats, que es mou per tal de trobar feina als seus socis. El sindicat Unió de Pagesos veu amb bons ulls l’acord entre les dues entitats, i considera que es poden trobar treballadors molt vàlids en les bosses de desocupats de major edat. El conveni que signaran Unió de Pagesos i l’associació de desocupats convertirà l’entitat social en la primera a tenir en compte pel sindicat a l’hora de cobrir mà d’obra en les explotacions agràries de la província de Girona, sobretot a les comarques de la Garrotxa, l’Alt i el Baix Empordà.

Deixa un comentari