Ja són a la venda les entrades del teatre de les Festes del Tura

entrades_teatre_3885

entrades_teatre_3885Ja s’han posat a la venda les entrades per als espectacles que, durant les Festes del Tura, es podran veure al Teatre Principal d’Olot: Sí, primer ministre, amb Joan Pera, Enchanté! de Divinas, i la proposta per a tota la família La volta al món en vuitanta caixes, conformen la programació teatral d’aquestes dates senyalades.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La primera de les propostes de la programació de teatre per les Festes del Tura és l’obra Sí, primer ministre, una adaptació realitzada per Antony Jay i Jonathan Lynn sobre la popular sèrie televisiva Sí, ministre, creada pels mateixos autors. Aquest cop, Jim Hacker i el seu equip es veuen implicats en una situació molt delicada; un moment marcat pel desastre financer, on l’única salvació aparent sembla que prové de la tèrbola relació amb el ministre d’Afers Exteriors del Kumranistan. Un elenc de luxe, format per Joan Pera, Carles Canut, Victòria Pagès, Ferran Rañé, Marta Angelat i Dafnis Balduz, formen el repartiment de l’espectacle. La representació tindrà lloc dissabte 7 de setembre a dos quarts de 10 de la nit.

Divinas també portarà al principal Enchanté!, Una obra on es respira l’aire dels cabarets burlescos i el glamur decadent. Situats en un París a punt de ser envaït per les tropes alemanyes, coneixerem la història del petit cafè Enchanté, punt de trobada d’artistes, bohemis, intel·lectuals i membres de la Résistance francesa. Divinas encarnen i ridiculitzen alts dirigents nazis i escenifiquen situacions grotesques mentre reinterpreten cançons i coreografies d’aquella època. L’espectacle es podrà veure diumenge 8 de setembre a dos quarts de 10 de la nit.

La proposta per al públic familiar la portarà Rialles, dilluns 9 de setembre, amb l’espectacle La volta al món en vuitanta caixes.

Les entrades a qualsevol dels espectacles ja es poden adquirir per Internet, a través del web del Teatre, teatreprincipal.olot.cat, o bé a les taquilles del Teatre i de Can Trincheria. Tota la informació i el preu de les entrades per a cada espectacle ja es pot consultar també al web.

Deixa un comentari