La santjoanenca Jèssica Oliveras es prepara per participar a Miss América Latina del Mundo

Miss_Catalunya

Miss_CatalunyaMiss Nació Catalana, la garrotxina Jèssica Oliveras, ja es troba a Riviera Maya, Mèxic, per participar al Certamen Miss América Latina del Mundo. La gran gala se celebrarà el proper dissabte 31 d’agost. Oliveras, que és de Sant Joan les Fonts, competirà amb prop d’una trentena de misses representants de les nacions del continent americà, a més de l’Europa considerada llatina. La garrotxina diu estar contenta de portar a Catalunya al lloc on mereix, competint amb estats de tot el món, i espera fer un bon paper.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Al novembre del 2012, la garrotxina Jèssica Oliveras era coronada Miss Nació Catalana. Ho feia a Sant Joan les Fonts, el seu municipi, davant dels seus veïns. Aquest reconeixement li permetrà, en poc menys de dues setmanes, lluitar optar a la corona de Miss América Latina del Mundo en representació de Catalunya, a la gala internacional que se celebrarà a Mèxic el proper dissabte 31 d’agost. Oliveras ja es troba a Riviera Maya. Per davant, li queden diversos dies de visites a Mèxic, sessions de fotos, proves de vestuari i assajos, a més de diverses entrevistes. La gran gala començarà amb una desfilada de les misses portant el vestit regional de cada nació. Jèssica Oliveras portarà el tradicional vestit de pubilla del segle XIX. A aquesta desfilada li seguiran d’altres, amb viquini, vestit de gala, vestot vermell, i un minut d’or, on cada miss defensarà la seva candidatura i la del seu país. El compte enrere per conèixer qui serà la nova miss América Latina del Mundo, ja ha començat. El resultat podrem saber-lo a la gala internacional del 31 d’agost.

Deixa un comentari