Olot recupera l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil

proteccio_civil

proteccio_civilOlot ha recuperat l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la ciutat, després d’anys sense estar en funcionament. La nova entitat, formada per una trentena de voluntaris, s’ha constituït per col·laborar davant d’emergències i esdeveniments lúdics amb una gran concentració de participants.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Olot ja havia comptat amb una Associació de Voluntaris de Protecció Civil, però va dissoldre’s fa anys. Recentment, l’Ajuntament d’Olot va demanar a alguns dels antics membres si volien refundar-la i contribuir a la seguretat i al bon funcionament de la ciutat. La resposta va ser afirmativa. L’associació es donarà a conèixer al públic a la Batalla de les Flors de les Festes del Tura 2013, on hi participaran amb una carrossa, que ja està adornant.

En la seva constitució, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Olot compta amb l’ajuda de l’entitat homòloga de les Planes d’Hostoles, que ja fa mesos que funciona. Els interessats a formar part de la nova Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Olot, poden fer-ho contactant amb l’entitat a través del correu electrònic o el facebook, així com adreçant-se a les oficines de l’Ajuntament d’Olot, on els facilitaran tota la informació necessària.