El Petit Ésdansa bat un rècord de participació amb 600 nens i nenes inscrits

tallers_esdansa

tallers_esdansa

Una de les propostes que ofereix el festival internacional de música i dansa de les Preses és la d’aprendre a ballar a través dels seus tallers, el Petit Ésdansa i l’Ésdansat. Precisament, el Petit Ésdansa ha batut rècord d’inscripcions aquest 2013, amb la participació de 600 nens i nenes. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta


Un dels objectius que persegueix el Festival Ésdansa és la de fer ballar a la gent, i per aquest motiu en els últims cinc anys han introduït diversos tallers a la programació perquè petits i grans aprenguin dansa. Els diferents grups que participen al festival són els encarregats d’impartir aquests cursos.

 

Els tallers han tingut molt bona acceptació i cada vegada hi ha més gent que s’hi apunta. Al Petit Ésdansa s’hi han inscrit gairebé 600 infants, esgotant les places disponibles. Ara qui hi vulgui participar ha d’esperar als tallers previstos pel cap de setmana, que són de lliure accés. Ballant, els menuts s’ho passen d’allò més bé. En aquest festival també repeteix el taller Ésdansa’t, dirigit a un públic més adult, amb ganes de moure’s al ritme de la dansa d’arrel tradicional. En aquesta segona edició hi participen gairebé 40 persones, procedents de totes les comarques catalanes, repetint els registres assolits en el festival de l’any passat. La participació que ha registrat el Petit Ésdansa és la major de totes les edicions del Festival: pels tallers hi ha passat diàriament 150 nens i nenes.