Empuriabrava acull el primer túnel del vent de l’Estat espanyol

Tunel_Vent_3

Tunel_Vent_3Empuriabrava compta amb l’únic túnel del vent de tot el territori espanyol. L’empresa Windoor Real Fly, que fa 9 mesos va obrir les seves instal·lacions, compta amb cada vegada més adeptes que s’atreveixen en provar una modalitat de vol molt poc habitual i tothom hi vol repetir.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Poques activitats permeten sentir volar sense comportar cap risc físic. És per això que a Empuriabrava sha construït el primer túnel del vent de tot Espanya on la sensació de volar i flotar amb tota llibertat i seguretat van lligats de la mà. L’activitat comença amb unes petites classes teòriques amb un monitor del centre que explica als nous flyers com han de col·locar el cos, quins moviments fer i una petita classe de llenguatge de signes que es pot utilitzar dins el túnel. Per a tots els públics a partir de 4 anys, el Túnel del vent d’Empuriabrava permet obtenir la sensació de volar, però amb totes les garanties de seguretat i diversió possibles.

Deixa un comentari