La Garrotxa compta amb més de 600 voluntaris que col·laboren en activitats de caràcter social

voluntaris_creu_roja

voluntaris_creu_rojaEl Servei d’Informació i Captació de Voluntariat de la Garrotxa compta amb més de 600 persones inscrites. Tot i que es tracta d’unes de les comarques catalanes més conscienciades quant a acció social, el servei garrotxí creu que és positiu que el nombre de voluntaris segueixi creixent.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Servei d’Informació i Captació de Voluntariat de la Garrotxa (SIC), fruit d’un conveni entre la Creu Roja i el Consorci d’Acció Social de la comarca, ja disposa de més de 600 persones voluntàries, ja sigui de manera puntual, un cop cada dos o tres mesos, o de manera continuada, tres o quatre hores a la setmana. El SIC rep sol·licituds de voluntaris de serveis o entitats de la comarca i decideix qui pot respondre millor a la demanda. Però, per això, abans ha de formar als voluntaris a través de cursos diversos, depenent de la necessitat de cada entitat. Les classes es porten a terme a la seu del SIC, la Creu Roja, i aquest estiu varis joves ja hi ha participat. Tot i que el centre de voluntariat es mostra content amb la dada de recaptació de voluntaris, considera que encara hi ha molt camí per fer. Com més voluntaris segueixin sumant-se a l’acció social, millor.