L’Olot i el Lleida amplien la presència catalana a la Segona Divisió B

inici_temporada

inici_temporadaAquest cap de setmana arrenca una nova temporada i amb més presència catalana a la Segona Divisió B. El retorn del Lleida i l’ascens de l’Olot augmenten a deu el nombre d’equips catalans, sis dels quals estrenen entrenador i projecte. Entre ells el campió de l’any passat, l’Hospitalet. L’equip riberenc ha perdut ‘a priori’ molt potencial amb les baixes de Cirio i Bakary, entre d’altres, i la marxa del seu entrenador talismà, Miguel Álvarez. Sembla díficil igualar el resultats de la temporada passada de la mà d’un tècnic novell com Martín Posse.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

També inicia projecte el Reus. Després de la marxa de Santi Castillejo, Emili Vicente agafa les regnes de l’equip roig-i-negre,que s’ha reforçat amb jugadors de la seva confiança, com Asier, Àlex Colorado i Fran Carbia. Molts canvis també en el campió de la Copa Federació, el Sant Andreu. Patxi Salinas aterra al conjunt quadribarrat, que per reforçar-se ha tornat a mirar cap a Tercera. Boris Garrós, Fran Erencia, Carroza i Iván Guzman s’ha incorporat al conjunt andreuenc. El Badalona també ha mirat una categoria avall. Veure l’adaptació del segon màxim golejador del grup cinquè, Enric Gallego, serà un dels al·licients dels escapulats. Amb Piti Belmonte al capdavant, els badalonins han protagonitzat un canvi radical. Nou entrenador i dinou incorporacions per rentar la cara a l’equip i oblidar els patiments de l’any passat. Caldrà veure el procès d’adaptació a la categoria de l’Olot. L’equip garrotxí canvia de tècnic, Edu Vílchez, però manté la columna vertebral del campió de Tercera, amb Carlos, Abel Solé i Uri Santos, en la seva estrena. El Nàstic encetarà el segon any a la categoria amb el mateix objectiu. Amb l’arribada de Santi Castillejo, reforços amb experiència a segona b, i la continuïtat d’homes que van ser importants en el segon tram de la passada temporada, com Javi Martínez, el Nàstic torna a ser el principal candidat a l’ascens. Entre els equips que no han fet canvis a la banqueta destaquen l’Espanyol B i el Llagostera, dues incògnites per la seva irregularitat. També el Prat que, amb l’objectiu de tenir una temporada més tranquil·la, ha revolucionat la plantilla pota-blava amb noms de Tercera, com Abel Vivó o Víctor Oribe. Pocs canvis al Lleida, que retorna al grup tercer amb l’objectiu de tornar a lluitar per l’ascens i s’ha reforçat per aconseguir-ho.